19
05
2018

Η Ε.ΔΙ.Λ θα δώσει το Παρόν και στο Riv3r Enduro Crossing

By admin 0

Η Ε.ΔΙ.Λ. για άλλη μια φορά είναι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα και εκδηλώσεις που σχετίζονται με την εκτός δρόμου οδήγηση. Έτσι, λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και στο γεγονός της χρονιά σε αυτού του είδους τους αγώνες που είναι το 2ο Riv3r Enduro Crossing.

Μια νεοσύστατα λέσχη η ΜΑΟ (MST) αποτελούμενη από ανθρώπους με πολύ μεράκι και όρεξη μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του off road team διοργανώνουν έναν extreme endurο αγώνα στην πανέμορφη Βέροια στης 26-27 Μαΐου.

Η Ε.ΔΙ.Λ θα συμμετάσχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση με 3 αθλητές της οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες. Είναι οι Αποστόλης Μυρογιάννης (husqvarna te 300). Έχει τρέξει 2 φορές στο Sea to Sky το 2013 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και το 2017 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Το 2014 συμμετείχε στο King Of The Hill στην Ρουμανία όπου ένας τραυματισμός την τελευταία μέρα του στέρησε τη χαρά του τερματισμού ενώ βρισκόταν στην 60η θέση ανάμεσα σε 250 αθλητές. Επίσης έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Enduro Partners το 2007 τερματίζοντας στην 3η θέση και το 2014 τερματίζοντας στην 6η θέση.

Ο Μιχάλης Κόπανος (Sherco sef–r 300) έτρεξε στο Sea To Sky το 2012 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και το 2014 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Τέλος, ο Στράτος Μακρής (KTM exc 250) έκανε το ντεμπούτο του το 2017 στο Sea To Sky κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ έχει τρέξει και στο Enduro Partners δυο φορές τερματίζοντας σε αρκετά καλές θέσεις.

Για την Ε.ΔΙ.Λ
Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Βύρας

Comment
0

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.