07
06
2016

Πες μου κάτι που δεν γίνεται

By admin 0

Όλα γεννιούνται από μια ιδέα, συνήθως μια τρελή ιδέα. Το Riv3r Enduro Crossing 2016 ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών που κατάφερε να στήσει ένα αγώνα enduro μέσα στη πόλη της Βέροιας και να έχει σαν ορμητήριο την κοίτη του Τριπόταμου.

Η ιδέα πήρε σάρκα και οστά με την βοήθεια πολλών ανθρώπων το Σαββάτο-Κύριακο  4-5/06/2016. Εθελοντές ,χορηγοί ,οργανωτική επιτροπή, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών της Βέροιας ,όλη η πόλη της Βέροιας υποδέχτηκαν τους 67 αναβάτες που πήραν εκκίνηση και τους ανθρώπους που τους συνόδευαν στην πανέμορφη Μπαρμπούτα όπου και στήθηκε το park ferme .

Ο αγώνας ήταν απαιτητικούς για οδηγούς αλλά και για τους διοργανωτές . Στο τέλος τα χαμόγελα όλων ήταν η επιβράβευση για όλους και ειδικά για τους εθελοντές που με τον καλύτερο τρόπο υποστήριξαν τους αναβάτες στα δύσκολα σημεία του αγώνα.

Όταν γράφονται αυτές οι γραμμές το Riv3r Enduro Crossing 2016 είναι μια όμορφη ανάμνηση,μια ανάμνηση που θα μας θυμίζει ότι όλα γίνονται τελικά.

Το Riv3r 2017 ξεκινά….

Comment
0

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.