01
06
2018

Το Riv3r Enduro Crossing 2018 ήρθε για να μείνει.

By admin 0

Δύο χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση του 2016 επιστρέψαμε αποφασισμένοι να διοργανώσουμε ένα ακόμα Riv3r Enduro Crossing  αντάξιο των προσδοκιών μας.

Χρειάστηκε η δημιουργία ενός νέου Αθλητικού Συλλόγου (Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα)  εναρμονισμένου πλήρως με την αθλητική νομοθεσία και σε συνεργασία με έναν ακόμα αθλητικό σύλλογο (Εκτός Δρόμου Ομάδα) να προχωρήσουμε όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης, οργάνωσης και σχεδιασμού ενός μεγάλου εγχειρήματος.  Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε είχαμε πάρει την απόφαση μας.

 Το Riv3r Enduro Crossing ήρθε για να μείνει.

Το Riv3r Enduro Crossing είναι πλέον θεσμός, μια γιορτή για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα που έδωσε την δυνατότητα ακόμα και στον χομπίστα αναβάτη να νοιώσει την χαρά να συμμετάσχει σε έναν αγώνα όπου όλοι αγωνίζονται επί ίσης όροις με μοναδικό σκοπό τον τερματισμό.

Η διαδρομή του αγώνα έκρυβε εκπλήξεις και για τους 66 αναβάτες που εκίνησαν . Υπήρχαν 5 κατηγορίες αναβατών και μια Γενική κατηγορία νικητών όπου συμμετείχαν αναβάτες μόνο δύο κατηγοριών. Να τονίσουμε ότι η παρουσία 5 αναβατών από την Κύπρο, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Το Riv3r Enduro Crossing 2019 έχει ήδη ξεκινήσει.

Πες μου κάτι που δεν γίνεται.

 

 

Comment
0

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.